Eindejaarsactie

Ho Ho Ho kies jouw kerstcadeau

Het nieuwe jaar is in aantocht en traditiegetrouw ook de goede voornemens. Imoya gaat jou hierbij helpen. Bij elke aankoop van een appartement in Kantkwartier schenkt Imoya jou 1 pakket twv meer dan € 1000 naar keuze om die goede voornemens waar te maken.

MOBILITEITPAKKET
Wil jij overal snel, zuinig en bovendien ecologisch heen? Dan is dit pakket jou op het lijf geschreven.

1 Treinabonnement naar Brussel
Een jaarabonnement voor de trein naar Brussel. Zo ben je op slechts 13 min. van je bed tot in het centrum van Brussel.

1 Abonnement voor een deelwagen
Je hoeft zelf geen wagen te betalen om er toch mee te rijden. Imoya schenkt je een jaar lang een abonnement voor een deelwagen.

1 Fietskaart
Ontdek de buurt van het Kantkwartier op een rustige en ecologische manier. Imoya schenkt je een kaart met de mooiste fietsroutes uit de buurt.

SPORTPAKKET
De eindejaarsperiode brengt de jaarlijkse kilootjes met zich mee. Beloof je jezelf om die er weer af te sporten? Dan is geeft dit pakket je alvast een duwtje in de rug.

1 Jaarabonnement bij een fitnesszaal
De ideale plaats om je eindejaarskilootjes eraf te sporten is de fitnesszaal. Imoya schenkt je een jaarabonnement bij een plaatselijke fitnessclub.

Een jaar lang gratis gaan zwemmen
Af en toe een frisse duik kan iedereen wel bekoren. We schenken je een jaarabonnement voor het gemeentelijk zwembad.

1 Fietskaart
Wil je de buurt van Kantkwartier op een rustige en ecologische manier ontdekken? Imoya schenkt je een kaart met de mooiste fietstroutes uit de buurt.

CULTUURPAKKET
Heb ook jij een bomvolle werkagenda en wil je in je vrije tijd meer genieten? Wel, zodra je intrekt in je eigen Kantkwartier-appartement krijg je van ons:

€200 voorstellingen in CC het bolwerk
Verhoog je cultureel niveau. Je mag voor € 200 aan voorstellingen spenderen in CC Het Bolwerk op een boogscheut van je voordeur.

Een museumpas
Breng je al eens graag een bezoek aan een museum? Met de museumpas heb je de keuze uit meer dan 165 musea en tijdelijke tentoonstellingen.

1 jaar de krant in jouw brievenbus
Elke dag op de hoogte blijven van de gebeurtenissen in binnen- en buitenland? Je ontvangt dagelijks de krant in jouw bus.

1 Fietskaart
Elke dag op de hoogte blijven van de gebeurtenissen in binnen- en buitenland? Je ontvangt dagelijks de krant in jouw bus.

*Deze actie is enkel geldig vanaf 06 december 2019 tem 31 januari 2020 bij aankoop van een unit in Imoya-project Kantkwartier en is niet cumuleerbaar met andere acties van Imoya of andere partners. Bij uitputting van het betrokken cadeau behoudt Imoya zich het recht voor een gelijkwaardig alternatief aan te bieden. Actie is niet van toepassing op het investeerders programma (Instant Realty Return) van Imoya.

Enkele projecten