Over Imoya

Imoya ontwikkelt niet zomaar projecten. We transformeren plekken waar verhalen leven en nieuwe verhalen kunnen worden geschreven. Met (voor)liefde voor erfgoed, respect voor de dynamiek van de lokale gemeenschap en oor voor constructieve toekomstlijnen van beleidsmakers en andere maatschappelijk actieve organisaties.

Waar mogelijk legt Imoya evenwichtige connecties tussen de functies wonen, werken en genieten – voor een toekomstgerichte en hoge levenskwaliteit, economische meerwaarde voor de omgeving en in functie van een duurzame mobiliteit.

Imoya maakt deel uit van Dorian Groep. Als groep ondersteunt en ontwikkelt Dorian mensgerichte ondernemingen. Lees meer over Dorian Groep.

Onze troeven

Vlotte en nauwgezette projectopvolging

Uw tijd is kostbaar. Daarbij krijgt u alle relevante informatie over het verloop van de werken. We betrekken u maximaal bij de beslissingsmomenten.

Het is úw droomwoning

Wij staan voor een persoonlijke aanpak en absolute focus op de door u gewenste afwerking. Professionele adviseurs staan u bij voor de beste keuze binnen uw budget.

Onze partners/aannemers kiezen we met zorg

We onderhandelen scherpe prijzen. Daardoor kan er op het vlak van afwerking bij Imoya méér voor hetzelfde of zelfs minder budget.

Ons woord = ons woord + onze daad

We zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen. Het vertrouwen van onze klant, dat willen we verdienen.

Energiezuinig

Passiefbouw wordt straks de wettelijke norm in Europa. Daarom bouwt Imoya nu al duurzame kwaliteitswoningen met een minimaal energieverbruik. Zo bespaart u op energiekosten en leeft u binnen in een aangename temperatuur winter én zomer.

Enkele projecten