Over Imoya

Imoya ontwikkelt moderne en unieke woonprojecten. Projecten die een nieuwe wind laten waaien in de buurt. Woningen die een nieuw leven inluiden. En daarom staan uw leven en uw dromen centraal. Vanwaar de naam? Imoya is genoemd naar de Braziliaanse godin Oya. Zij staat voor wind, kracht en positieve verandering.

Imoya ontwikkelt vastgoed waar u wél op zat te wachten: goed gelegen, betaalbaar en duurzaam. Omdat wonen leven is, hechten we veel belang aan uw voorkeuren en beleving en dus aan maatwerk bij de afwerking.

Imoya maakt deel uit van Dorian Groep. Als groep ondersteunt en ontwikkelt Dorian mensgerichte ondernemingen. Lees meer over Dorian Groep.

Onze troeven

Vlotte en nauwgezette projectopvolging

Uw tijd is kostbaar. Daarbij krijgt u alle relevante informatie over het verloop van de werken. We betrekken u maximaal bij de beslissingsmomenten.

Het is ùw droomwoning

Wij staan voor een persoonlijke aanpak en absolute focus op de door u gewenste afwerking. Professionele adviseurs staan u bij voor de beste keuze binnen uw budget.

Onze partners/aannemers kiezen we met zorg

We onderhandelen scherpe prijzen. Daardoor kan er op het vlak van afwerking bij Imoya méér voor hetzelfde of zelfs minder budget.

Ons woord = ons woord + onze daad

We zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen. Het vertrouwen van onze klant, dat willen we verdienen.

Energiezuinig

Passiefbouw wordt straks de wettelijke norm in Europa. Daarom bouwt Imoya nu al duurzame kwaliteitswoningen met een minimaal energieverbruik. Zo bespaart u op energiekosten en leeft u binnen in een aangename temperatuur winter én zomer.

Enkele projecten