Team

Robrecht Vanstallen

Projectmanager

Robrecht heeft een neus voor projecten met een mooie toekomst. Met Imoya laat hij een nieuwe wind waaien door strategisch gelegen wijken met een sterk groeipotentieel, waar de kopers mee de vruchten van plukken.

Michel Vanstallen

CEO

Michel heeft al een lange carrière als ondernemer achter de rug. Met Imoya creëert hij een nieuw soort mensgerichte projectontwikkeling, waarbij mensen en hun dagelijkse noden centraal komen te staan.

Katrien Van Hoef

Sales Advisor

Katrien is hét aanspreekpunt voor geïnteresseerde klanten. Ze kent het Imoya-aanbod als geen ander en vindt voor jou de geschikte investering of woonplek. Helemaal op maat van jouw budget.

Inge D'Hoogh

Sales Advisor

Dankzij haar achtergrond als architect denkt zij als geen ander mee met de geïnteresseerde klanten, in functie van plannen en indeling. Een ideale gids op jouw zoektocht naar de perfecte woning.

Katrien Peeters

Coördinator financiën

Katrien coördineert het financiële team van Imoya.

Inge Wallemans

Boekhouding

Een gedreven lid in het boekhoudteam. Telt sneller dan haar schaduw!

Benjamin Van Erps

Boekhouding

Een zeldzame man die enthousiast wordt van cijfers en tabellen!

Nancy Cruyplandt

Boekhouding

Een vaste en deskundige waarde in het boekhoudteam.

Team

Onze medewerkers staan tot uw dienst. Bouwpartners kiezen we uit met zorg. Kwaliteit, stiptheid en een correcte prijs primeert. Voor studie, werf- en projectcoördinatie werkt Imoya vaak samen met het gerenommeerde Servantis BVBA.

Steven Villé

Art director en marketing support

Steven is de creatieve duizendpoot van Imoya. Samen met de collega's van sales en marketing zorgt hij voor piekfijn communicatie- en marketingmateriaal.

Marijke Verboven

Marketing en communicatiemanager

Marijke coördineert de marketing van Imoya, die erop gericht is zo helder en duidelijk mogelijk te communiceren aan onze klanten. Niet enkel voor de aankoop, maar ook tijdens het volledige bouwproces 'tot en met de klink op je nieuwe thuis'.

Enkele projecten