Laat je zaak mee surfen op de frisse golf in het stadshart van Vilvoorde

NIeuw: kantoren in Kantkwartier!

Jouw kantoor, praktijk of nieuwe vestiging op een toplocatie, te midden tussen de toenemende, jonge en actieve bevolking?

Herontdek een prachtige buurt tussen de winkelstraten, ‘Den Troost’, het park en het station van Vilvoorde! Na de opwaardering van de monumentale Kantfabriek tot loftenproject, krijgt deze Vilvoordse centrumwijk met Kantkwartier opnieuw een stevige boost!

In opdracht van ontwikkelaar Imoya is aannemer Vanhout begin dit jaar gestart met de bouw van vier elegante, moderne gebouwen met appartementen, lofts en penthouses. Kantkwartier wordt de stijlvolle en ideale woonplek voor wie houdt van stad, rust én een goede bereikbaarheid via het openbaar vervoer. Nieuwe en kwaliteitsvolle woongelegenheid in Vilvoorde is broodnodig, gezien de verwachte bevolkingstoename. Steeds meer kleine vastgoedinvesteerders springen op de kar en investeren in een verhuurappartement. 

In twee gebouwen van het nieuwe Kantkwartier zijn gelijkvloers flexibele mogelijkheden voor zakelijk gebruik: een kantoor, (para)medische praktijk of behandelingsruimte. Binnen de dragende structuur zijn tot augustus 2019 nog flexibele mogelijkheden, van 60 – 240 m2.

Je nieuwe potentiële klanten wonen gewoon boven en rond je praktijk! 

Contacteer onze verkoopsadviseur vrijblijvend voor de beschikbare mogelijkheden ·       

  • Afwerking op maat door onze diensten, inclusief o.a. kitchenette, toilet en handwasser. ·        
  • Ondergrondse parkeerplaatsen te koop

Enkele projecten