Noaze detail woning 1.4

4 slaapkamers

194 m²

1 badkamer

terras + tuin 215,81 m²

Deze woning heeft een oppervlakte van 194,33 m2 en een grote tuin met terras van 215 m2.  Samen met woning 1.1 is dit de grootste woongelegenheid van het dorp.  U heeft het beste zicht op de wadi en het tuinpark.
Op de gelijkvloerse verdieping is een mooie open ruimte voorzien met keuken (vooraan), eethoek en zithoek (achteraan). De keuken krijgt extra veel lichtinval via een hoekraam (voorgevel/zijgevel westen). Er is ook een handige extra bergruimte voorzien, bereikbaar via een deur in de eethoek. Via de grote schuiframenpartij heeft u toegang tot het terras en de privétuin.
In de inkom is een apart toilet. Via de grote glaspartij achteraan is er zicht op de eigen tuin en de achterliggende parktuin.
Op de eerste verdieping is een grote slaapkamer met ruimte voor een eigen dressing, een middelgrote en een kleinere slaapkamer en een badkamer (ruimte voor dubbele lavabo, bad en aparte douche). Via de nachthal is nog een toilet en een extra berging bereikbaar.
Op de gedeeltelijke tweede verdieping vindt u een grote extra ruimte, in te richten als hobbykamer, speelkamer of extra slaapkamer. U kijkt uit over het groen dak, de eigen tuin en de parktuin.

Enkele projecten