Noaze detail woning 2.1

3 slaapkamers + open bureauruimte

194 m²

1 badkamer

tuin + terras 165,06 m²

Met een oppervlakte van 194,05 m2 behoort deze woning tot de ruimere woningen van het woondorp. U heeft zijdelings zicht op de wadi en het tuinpark.
Op de gelijkvloerse verdieping is een mooie open ruimte voorzien met keuken (vooraan), eethoek en zithoek (achteraan). Er is ook een handige extra bergruimte voorzien, bereikbaar via een deur in de eetruimte. Via de grote schuiframenpartij heeft u toegang tot het terras en de privétuin.
In de inkom is een apart toilet. Via de grote glaspartij achteraan is er zicht op de eigen tuin en via het grote zijraam ook op de achterliggende parktuin. De gelijkvloerse en eerste verdieping zijn verbonden via een vide met grote glaspartijen, gericht op het zuiden.
Op de eerste verdieping is een open zithoek of bureauruimte met mooi zicht op de parktuin achteraan. Vooraan bevindt zich de grote slaapkamer met ruimte voor een eigen dressing. Ook de badkamer (ruimte voor dubbele lavabo, bad en aparte douche),  een apart toilet en een extra berging bevinden zich op deze verdieping.
Op de gedeeltelijke tweede verdieping vindt u een middelgrote en een kleinere slaapkamer. Vanuit de nachthal kijkt u uit over het groen dak, de eigen tuin en zijdelings de parktuin.

Enkele projecten