Project te Vilvoorde, Witherenstraat

de Heerenhuizen

We nemen je graag mee op reis. Op reis naar een karaktervolle plek waar een oase van rust op jou wacht. Een plek waar is nagedacht over elk detail en waar alles piekfijn is afgewerkt. Prachtige materialen, luxueuze elementen en vooral een gevoel van puur geluk. Stel je nu eens voor dat je hier thuis kan komen.

    

  • Exclusief en kleinschalig project met high-end afwerking

  • Prachtige, groene standstuin waar genieten centraal staat

  • Mobiscore 8,7: uitstekend aanbod van openbaar vervoer, vlakbij het stadspark en de winkels

de Heerenhuizen is niet zomaar het zoveelste vastgoedproject. Het bestaat uit slechts 10 unieke lofts, elk met hun eigen karakter en indeling. Elke woning is anders waardoor je echt kan kiezen voor datgene waar jouw hart naar verlangt. Hoge plafonds en afgescheiden ruimtes of liever één grote, open plek waar het loftgevoel primeert? Het kan allemaal. Daarbovenop is er voor elke woning de mogelijkheid om de plannen tot op een bepaald niveau aan te passen. Samen met onze architecten kijken we hoe jouw droom in vervulling kan gaan.


WONEN MET EEN VERHAAL

Het prachtige herenhuis in de Witherenstraat zit bomvol karakter. Alleen al de historische voorgevel met zijn prachtige kleurschakeringen doet je wegdromen. De restauratie van het gebouw zal met aandacht voor detail gebeuren. Waar mogelijk zullen de binnendeuren gerestaureerd worden en op hun oorspronkelijke plek pronken. De hoge plafonds laten je terugdenken aan de grandeur van weleer. Zie jij jezelf hier al genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft?

VILVOORDE OP EEN BOOGSCHEUT
VAN DE REST VAN DE WERELD

Vilvoorde beweegt, groeit en innoveert. De stad verwacht tegen 2030 een bevolkingsgroei van 20% en heeft de voorbije jaren dan ook sterk geïnvesteerd in haar mobiliteitsvoorzieningen. Het is een echte centrumstad van waaruit je in een mum van tijd overal bent.

• Op minder dan een half uur rijden van de Grote Markt in Brussel en Mechelen.

• Op 10 minuten rijden van Brussels Airport.

• Perfect vertrekpunt voor reizen met de auto of trein naar Parijs, Amsterdam en andere wereldsteden.

• Het vernieuwde treinstation ligt op slechts 5 minuutjes wandelen van de Heerenhuizen.

• De bushalte ligt op wandelafstand van de Heerenhuizen.

Andere projecten