Project te Vilvoorde, Witherenstraat

de Heerenhuizen

We nemen je graag mee op reis. Op reis naar een karaktervolle plek waar een oase van rust op jou wacht. Een plek waar is nagedacht over elk detail en waar alles piekfijn is afgewerkt. Prachtige materialen, luxueuze elementen en vooral een gevoel van puur geluk. Stel je nu eens voor dat je hier thuis kan komen.

  • Exclusief en kleinschalig project van 10 lofts met high-end afwerking

  • Prachtige, groene standstuin waar genieten centraal staat

  • Mobiscore 8,7: uitstekend aanbod van openbaar vervoer, vlakbij het stadspark en de winkels

De Heerenhuizen is niet zomaar het zoveelste vastgoedproject. Het bestaat uit slechts 10 unieke lofts, elk met hun eigen karakter en indeling. Elke woning is anders waardoor je echt kan kiezen voor datgene waar jouw hart naar verlangt. Hoge plafonds en afgescheiden ruimtes of liever één grote, open plek waar het loftgevoel primeert? Het kan allemaal. Daarbovenop is er voor elke woning de mogelijkheid om de plannen tot op een bepaald niveau aan te passen. Samen met onze architecten kijken we hoe wij jouw droom in vervulling kunnen laten gaan.

Wonen met een verhaal

Het prachtige herenhuis in de Witherenstraat zit bomvol karakter. Alleen al de historische voorgevel met zijn prachtige kleurschakeringen doet je wegdromen. De restauratie van het gebouw zal met aandacht voor detail gebeuren. Waar mogelijk zullen de binnendeuren gerestaureerd worden en op hun oorspronkelijke plek pronken. De hoge plafonds laten je terugdenken aan de grandeur van weleer. Zie jij jezelf hier al genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft?

Vilvoorde, op een boogscheut van de rest van de wereld

Vilvoorde beweegt, groeit en innoveert. De stad verwacht tegen 2030 een bevolkingsgroei van 20% en heeft de voorbije jaren dan ook sterk geïnvesteerd in haar mobiliteitsvoorzieningen. Het is een echte centrumstad van waaruit je in een mum van tijd overal bent.

  • Op minder dan een half uur rijden van de Grote Markt in Brussel en Mechelen   
  • Op 10 minuten rijden van Brussels Airport         
  • Perfect vertrekpunt voor reizen met de auto of trein naar Parijs, Amsterdam en andere wereldsteden         
  • Het vernieuwde treinstation ligt op slechts 5 minuutjes wandelen van de Heerenhuizen       
  • De bushalte ligt op wandelafstand van de Heerenhuizen

In het hart van de stad

Beeld je in dat je nooit meer de wagen moet nemen om naar de bakker of het park te gaan of om een namiddagje te gaan winkelen? Wanneer je in de Heerenhuizen woont, wordt dat werkelijkheid. Want de Witherenstraat ligt in het hartje van Vilvoorde. Wat je ook nodig hebt, het is nooit ver wandelen. ’S Avonds zin om op restaurant te gaan of een cafeetje te doen met vrienden? De horecasector in Vilvoorde is zonder twijfel uitgebreid te noemen. In de straten rond jouw nieuwe loft vind je ongetwijfeld een aangenaam plekje!

Naam m2 Status Prijs
Loft 0.1 103,2m2 Te koop -

Deze luxueuze loft met plafonds van 4m40 hoog kan iedereen bekoren die op zoek is naar een unieke thuis met één slaapkamer. Vanuit der woonkamer heb je een prachtig zicht op je eigen privé terras en de groene oase die erachter ligt.

Naam m2 Status Prijs
Loft 0.2 146,1m2 Te koop -

Via de inkomhal wandel je in een ruime leefruimte met zicht op het terras en de tuin. Deze comfortabele loft is uitgerust met twee slaapkamers en twee badkamers. De hoge plafonds van 4m40 geven de ruimtes een authentiek karakter.

Naam m2 Status Prijs
Loft 0.3 152,2m2 Te koop -

In deze zeer ruime loft voel je echt de grandeur van weleer. Je hebt er je eigen privé ingang met authentieke, statige deuren en de hoge plafonds van wel 4m40 hoog doen je onmiddellijk wegdromen. Het grote terras met uitzicht op de tuin maakt het plaatje compleet.

Naam m2 Status Prijs
Loft 1.1 163,4m2 Te koop -

Via de gemeenschappelijke trappenhal of lift stap je in deze ruime loft met twee slaapkamers en een open bureau ruimte. De plafonds van 3m80 geven de ruimtes een luxueuze uitstraling. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot het grote terras met uitzicht op de tuin.

Naam m2 Status Prijs
Loft 1.2 128,2m2 Te koop -

Deze fantastische twee slaapkamer loft beschikt over een groot terras met zicht op de groene tuin. De hoge plafonds van 3m80 zorgen voor een ruimtegevoel dat niet te evenaren valt.

Naam m2 Status Prijs
Loft 1.3 141,9m2 Te koop -

Luxe en comfort zijn ruim aanwezig in deze twee slaapkamer loft waarbij beide slaapkamers genieten van een eigen badkamer. De hoge plafonds van wel 3m80 zorgen er voor een magische sfeer. Vanuit de woonkamer heb je een prachtig uitzicht op het terras en de gemeenschappelijke tuin. 

Naam m2 Status Prijs
Loft 1.4 118,7m2 Te koop -

Een unieke loft met hoge plafonds van 3m80 voor wie houdt van een open gevoel. Er zijn weinig muren aanwezig om die echte loft ervaring naar boven te brengen. Het balkonnetje aan de voorgevel zorgt, samen met de vele ramen, voor een prachtige lichtinval.

Naam m2 Status
Loft 2.1 140m2 Verkocht
Naam m2 Status
Loft 2.2 128,2m2 Verkocht
Naam m2 Status Prijs
Loft 2.3 127,9m2 Te koop -

Deze 1 slaapkamer loft laat je wegdromen dankzij de unieke, grote ruimte zonder veel afscheidingen. Dit is de enige loft waar je kan genieten van de authentieke nokjes in de gevel. Zowel vanuit de slaap-, als vanuit de eetkamer heb je toegang tot het gezellige balkon. 

Andere projecten