Project te Steenokkerzeel, De Maillé de la Tour Landrylaan

Kasteelresidentie Ter Ham

Ik wil huren

Jouw eigen plekje in een kleinschalig woonproject:

  • Erkende assistentiewoningen met een prachtig en uniek uitzicht op het kasteel.
  • Op een boogscheut van het centrum van Steenokkerzeel. Perfect voor iedereen die graag actief bezig is.
  • Dankzij de mooie wellnessfaciliteiten en groene omgeving is genieten nooit ver weg.

Investeren in zorgvastgoed, dat is investeren in de toekomst. Imoya's nieuwe investeringproduct garandeert daarbovenop een vast rendement van 2,25% tijdens de eerste vijf jaar. Na maximaal 5 jaar genereert jouw investering een variabel rendement met risicospreiding, dat afhankelijk is van de bezettingsgraad.

Ik wil een assistentiewoning huren.

ERKENDE ASSISTENTIEWONINGEN VOOR LEVENSGENIETERS

In Kasteelresidentie Ter Ham staat leven en genieten centraal. De nieuwe assistentiewoningen op de binnenkoer van het kasteel zijn bedoeld voor wie 64-plus is en stijlvol en zelfstandig wil blijven wonen. Professionele zorg en diensten worden aangeboden door het team van FERM thuiszorg en dit op een discrete en vraaggerichte wijze. FERM thuiszorg staat voor warme en klantgerichte topservice. Een heel team staat – in levende lijve - voor jou klaar.


SAMEN EN GERUST

Je hebt niet enkel een mooi uitgerust en toegankelijk appartement. Als bewoner van Kasteelresidentie Ter Ham kan je ook genieten van de wellnessfaciliteiten, een gezellige ontmoetingsruimte met was- en droogmachine (‘wash&meet’), een unieke skylounge in glas op de bovenste verdieping, de indrukwekkende buitenruimte met binnenkoer aan het kasteel, de kasteelvijvers … Bij alles wordt gedacht aan comfort en toegankelijkheid voor wie minder mobiel is of zou worden.


EXCLUSIEF WONEN

Wie kan zeggen dat hij of zij aan een vijftiende-eeuwse waterburcht woont? Kasteelresidentie Ter Hamwordt gebouwd op de binnenkoer van Kasteel Ter Ham, op de plaats waar vroeger de stallingen van de kasteelbewoners waren. Jouw nieuwe woning maakt deel uit van een domein vol geschiedenis, met een waslijst aan edele en tot de verbeelding sprekende bewoners.

Imoya heeft voor haar assistentiewoningen in Kasteelresidentie Ter Ham een unieke investeringsformule uitgewerkt. Om het risico op een onzekere doorlooptijd tot aan de eerste verhuur in te perken, biedt Imoya een rendementsgarantie aan van 2,25%, gedurende 5 jaar. Dat betekent dat wanneer jouw assistentiewoning niet verhuurd is, je toch een rendement krijgt. Na maximaal 5 jaar genereert jouw investering een variabel rendement met risicospreiding, dat afhankelijk is van de bezettingsgraad. Concreet betekent dit dat de huuropbrengsten van alle verhuurde assistentiewoningen in één pot terecht komen, die dan verdeeld wordt onder de eigenaars. Dit principe zorgt ervoor dat je inkomsten nooit 0 kunnen zijn en je dus een stabiele investering aangaat. 

Imoya's Rendementsgarantie

  • Slimme investering in de toekomst
  • Gegarandeerd rendement van 2,25% vanaf dag één
  • Betrouwbaar investeren

We nodigen je graag uit om samen met ons de verschillende investeringsmogelijkheden te bespreken. 

360° VIDEO

Via de 360° video lijkt het alsof je echt zelf rondloopt in het modelappartement van Kasteelresidentie Ter Ham. Neem jij ook een kijkje?

KOM LANGS OP DE KIJKDAG

Toch liever ter plekke een kijkje nemen? We nodigen je graag uit op onze kijkdag in Kasteelresidentie Ter Ham op zaterdag 16 april van 10:30 - 14:00. Tot dan!

STEENOKKERZEEL – WARM DORP MET BRUISENDE STEDEN VLAKBIJ

Kasteelresidentie Ter Ham ligt vlakbij de dorpskern van Steenokkerzeel. Dit kleine Vlaamse dorp met minder dan 2.500 ‘brievenbussen’ heeft voldoende lokale handel en een actief verenigingsleven dat een hecht sociaal weefsel garandeert. Steenokkerzeel ligt op de grens
van drie provincies: in Vlaams-Brabant, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de provincie Antwerpen. Mechelen, Leuven en Brussel liggen op een halfuurtje rijden. Het openbaar vervoer is goed uitgebouwd en de luchthaven is vlakbij. Uw appartement in Kasteelresidentie
Ter Ham is dus niet enkel een aangename thuis maar een perfecte startpositie voor een actief leven!

HET KASTEEL ZELF

Kasteel Ter Ham wordt uitgebaat door chef-kok Bartel Dewulf en zijn team. Bartel is de vaste kok van het Belgische efltal en heeft tevens jarenlange ervaring binnen de sector. Het kasteel is een exclusieve eventlocatie voor zakelijke evenementen zoals een meeting of productvoorstelling. 

Naam m2 Status Prijs
Appartement 08 60m2 Te koop € 249.000,00
Naam m2 Status Prijs
Appartement 09 64m2 Te koop € 257.000,00
Naam m2 Status
Appartement 01 81m2 Verkocht
Naam m2 Status
Appartement 02 75m2 Verkocht
Naam m2 Status
Appartement 03 76m2 Verkocht
Naam m2 Status
Appartement 04 98m2 Verkocht
Naam m2 Status
Appartement 05 95m2 Verkocht
Naam m2 Status
Appartement 06 86m2 Verkocht
Naam m2 Status
Appartement 07 91m2 Verkocht
Naam m2 Status
Appartement 10 61m2 Verkocht
Naam m2 Status
Appartement 11 78m2 Verkocht
Naam m2 Status
Appartement 12 63m2 Verkocht
Naam m2 Status
Appartement 13 63m2 Verkocht
Naam m2 Status
Appartement 14 63m2 Verkocht
Naam m2 Status
Appartement 15 63m2 Verkocht
Naam m2 Status
Appartement 16 63m2 Verkocht
Naam m2 Status
Appartement 17 105m2 Verkocht
Naam m2 Status
Appartement 18 71m2 Verkocht
Naam m2 Status
Appartement 19 79m2 Verkocht
Naam m2 Status
Appartement 20 62m2 Verkocht

Andere projecten