Project te Tienen, Hennemarkt

Tinova

Op de hoogte blijven van Tinova

Midden in het centrum van Tienen ontwikkelen we een nieuwe manier van wonen. Een plek waar het samenwonen tussen jong en oud voldoening geeft aan zij die er leven. Verschillende woonvormen, voor elk wat wils en midden in het centrum. Want als je echt niets wil missen, dan ga je toch in het hart van de stad wonen?

Op de hoogte blijven van Tinova

 

De herontwikkeling van wat ooit de alom gekende Paradiso op de Hennemarkt was, vertrekt vanuit een sterk geloof in de stad Tienen als centrumstad. Vanuit het geloof dat Tienen een stad is in volle ontwikkeling. Het gezellige binnenplein en rooftopterrace zorgen ervoor dat bewoners van Tinova op en top kunnen genieten van de buitenlucht, terwijl ze toch middenn in de stad wonen. Dit project combineert private wooneenheden met gedeelde plekken. Op die manier kunnen de bewoners deel uitmaken van een levendige community.

Tinova is gelegen in het midden van het Tiense centrum. De voordeur zwaait open en je begeeft je onmiddellijk tussen de lekkere restaurants, gezellige cafeetjes en leuke winkels.

Andere projecten