Gezocht: wapenschild voor Kasteelresidentie Ter Ham

Bezorg ons jouw ontwerp en win €200 voor je klas of vereniging!

Volgens de geschiedenis van Kasteel Ter Ham hadden alle bewoners een eigen wapenschild met wapenspreuk. Zo draagt de toegangspoort van het kasteel nog steeds het wapenschild en de wapenspreuk van Catharina Van Brandenburg en haar familie.

Nu de werken aan Kasteelresidentie Ter Ham begonnen zijn, krijgt het kasteeldomein er binnenkort een nieuwe generatie bewoners bij. En volgens de traditie moeten ook die bewoners een eigen wapenschild hebben: het wapenschild van Kasteelresidentie Ter Ham.

Daarvoor hebben we jullie hulp nodig.

Ben je creatief, teken je graag en heb je veel inspiratie?

Ga dan snel aan de slag en ontwerp een origineel wapenschild voor Kasteelresidentie Ter Ham. Stuur je tekening met wapenspreuk vóór 1 juni 2019 op een A4’tje naar Kasteel Ter Ham, de Maillé de la Tour Landrylaan 2 in Steenokkerzeel. Vergeet niet je naam, contactgegevens en de naam van je school of vereniging te vermelden.

Na de zomervakantie organiseren we een tentoonstelling van alle ingezonden wapenschilden in het kasteel. Tijdens die tentoonstelling zal onze jury het meest originele ontwerp uitkiezen. In de jury zetelen onder andere burgemeester Kurt Ryon en de toekomstige bewoners van Kasteelresidentie Ter Ham. Van het winnende ontwerp wordt dan het echte wapenschild gemaakt. In de loop van de zomer krijgt elke deelnemer een officiële uitnodiging voor de tentoonstelling.

Ben jij de winnaar van de ontwerpwedstrijd?

Dan krijgt jouw school of vereniging een waardebon van 200 euro bij Dreamland of Mediamarkt. Veel succes!

Het wedstrijdreglement vind je hieronder.

Enkele projecten