Editie 3

YA-magazine

Met veel plezier stellen wij u de derde editie van ons YA-magazine voor. Een magazine waarin duurzaamheid meer dan eens aan bod komt. Omdat het nu eenmaal een hot topic is, maar des te meer omdat het ons nauw aan het hart ligt. Kom onder andere meer te weten over geothermie, de PropTech innovaties van de toekomst en ons toekomstige project Livita.

In deze editie van YA-magazine

Unieke loft in Vilvoorde

Wonen in de Heerenhuizen

Annemie en Johan zijn één van de eerste eigenaars binnen het reconversieproject de Heerenhuizen. Ze zetten onlangs de stap om van hun huis naar een gloednieuwe loft te verhuizen. Echt op zoek waren ze niet, maar één ding wisten ze zeker: "Als we verhuizen, dan blijven we in Vilvoorde. De stad heeft echt ons hart gestolen."

Hotspots in Dilbeek

Ontdek de hotspots van Dilbeek

Dilbeek, Poort van het Pajottenland. De glooiende groene omgeving doet u meteen vergeten dat de gemeente op een steenworp van fijne steden zoals Brussel of Aalst ligt. Of je nu van geschiedenis, natuur of cultuur houdt: Dilbeek biedt voor ieder wat wils. We delen de leukste plekjes graag met jou.

Hernieuwbare energie

Alles wat je wil weten over geothermie

Duurzame energie is vandaag de dag relevanter dan ooit. De energieprijzen swingen de pan uit, het klimaat verandert door de opwarming van de aarde en fossiele brandstoffen raken uitgeput. We laten je graag kennismaken met geothermie en delen onze 7 meest interessante weetjes over deze duurzame vorm van energie.

Hebben we je interesse gewekt?

Download hier Imoya's Ya-magazine. Neem een kijkje achter de schermen, ontdek onze laatste projecten en maak kennis met onze partners.

Vorige edities

Editie 1

|

Januari 2021

Editie 2

|

Januari 2022

Vorig
Volgende

Editie 1

|

Januari 2021

Editie 2

|

Januari 2022