Project te Vilvoorde, Leopoldstraat

Kantfabriek

Uitverkocht

Kantkwartier al ontdekt?

  • 37 lofts en 2 kantoorruimtes
  • Volledig uitverkocht

Ontdek nu het nieuwe project 'Kantkwartier' vlak aan de Kantfabriek, met onder meer nieuwe loften.

Lofts in een historisch kader, waarschijnlijk de beste investering in Vilvoorde


De Kantfabriek is een uniek woonproject. Het is de combinatie van hoogstaande architectuur, een fantastische geschiedenis en dit alles op een toplocatie. Met de renovatie van de gebouwen wordt bovendien een unieke rol in Vilvoorde vervuld. De herbestemming van De Kantfabriek vormt de katalysator voor de stadsvernieuwing die momenteel volop bezig is. Deze zet zich momenteel voort met het project: ontdek het hier

De Kantfabriek brengt een boeiende dynamiek teweeg, met nieuwe bewoners die ruimtelijkheid in een stedelijke context zoeken, comfort en rust in een historisch kader. Kortom, een ideale plaats om te wonen en te leven, voor jong en minder jong.

 

 

Het historisch gebouw ligt in het centrum van Vilvoorde, tussen de kerk en het station en onmiddellijk achter de winkelstraten en het marktplein.

De Kantfabriek is een uniek woonproject waar wonen in het centrum van de stad en ontspanning harmonieus samengaan. Wanneer u de poort van het gebouw achter u dicht trekt en de binnenkoer binnenstapt, komt u terecht in een oase van rust.

Beter dan hier kan u moeilijk in een stad wonen. Het woonproject bevindt zich namelijk in het centrum van Vilvoorde, vlakbij alle uitvalswegen, het station, een prachtig park, de marktplaats en winkels. Zowel voor eigen bewoning als voor een investering is deze AAA-ligging een troef!

De stad

Vilvoorde is een stad die zijn stadskern de komende jaren enorm zal heropwaarderen. Dit maakt de aankoop van een woning op dit moment net zo interessant.

Andere projecten