Project te Vilvoorde, Witherenstraat

Kantkwartier

UITVERKOCHT

Jouw nieuwe verhaal? Dat start met een woning in Kantkwartier.     

  • Mobiscore 8,7: uitstekend aanbod van openbaar vervoer, vlakbij het stadspark en de winkels
  • Stijlvolle appartementen, lofts en penthouses met 1 tot 3 slaapkamers
  • Prachtige, groene binnentuin voor eindeloos plezier
  • 6% BTW in plaats van 21%

Dit project is volledig uitverkocht. Er zijn geen woningen meer beschikbaar.

VIRTUAL TOUR DOORHEEN KANTKWARTIER

Ontdek Kantkwartier alsof je écht ter plekke bent dankzij onze virtual tour. Geniet mee van het zicht vanop een leefterras, geniet in de binnentuin of aanschouw het volledige gebouw langs de buitenkant. 

 ZORGELOOS WONEN

Kantkwartier bestaat uit vier gebouwen van vier tot vijf verdiepingen, rond een groene binnenruimte. Het project is omringd door rustige straten. Rust, waarvan je kunt genieten op je eigen leefterras of in de groene binnentuin. Dankzij de ondergrondse parking met staanplaatsen heb je geen stress of kopzorgen om je wagen kwijt te raken. De toegang is de inrit van de bestaande ondergrondse parking van de vroegere Freetime, aan de Witherenstraat. Deze ondergrondse parking is uitgebreid met nieuwe ondergrondse parkeerzones.

INVESTEREN IN KANTKWARTIER

Voor wie een vastgoedinvestering wil doen, is Vilvoorde vandaag een buitenkans. De prijzen liggen een stuk lager dan bijvoorbeeld Mechelen of de residentiële randgemeenten. Maar dankzij de groeiende bevolking en de kernstedelijke transformatie, zal de vraag naar en dus de waarde van vastgoed met een dubbele versnelling stijgen. Ontdek hier onze aantrekkelijke investeringsformule.

Vanaf 1 januari 2021 geldt er een verlaagd BTW-tarief van 6% voor afbraak en heropbouw van vastgoed. Concreet is dit tarief van toepassing voor de afbraak van een gebouw en de daarmee gepaard gaande heropbouw van één of meerdere woning(en). Het afgebroken gebouw hoeft niet noodzakelijk een woning te zijn. Projectontwikkelaars die een heropgebouwde woning aanbieden, kunnen de regel dus ook op dit type woningen toepassen.

Wanneer je een woning in Kantkwartier aankoopt, geniet je dus van een BTW-voordeel van gemiddeld 30.000 euro aangezien dit een reconversieproject is. 

MOBISCORE VAN 8,7

Kantkwartier ligt in een rustige en residentiële buurt, op wandelafstand van heel wat faciliteiten.

  • Pure rust middenin het bruisende centrum
  • Geen parkeerstress dankzij de ondergrondse parking
  • Het stadscentrum, cultuurcentrum, sportfaciliteiten en de winkelstraten zijn makkelijk te voet of met de fiets bereikbaar
  • Je hoeft dus geen wagen te gebruiken voor noodzakelijke verplaatsingen. Handig!
  • Fietsenstalling in het project zelf

VILVOORDE - EEN STAD IN VOLLE TRANSITIE

De stad Vilvoorde bevindt zich op een keerpunt. Het stadsbestuur en de overheid bereiden zich voor op een groei van de Vilvoordse bevolking en maken van Vilvoorde een stad waar mensen graag willen wonen. Denk maar aan de heraanleg van de Grote Markt met ondergrondse parking, de opwaardering van het Hanssenspark, de gloednieuwe stelplaats van De Lijn, de geplande werken aan het station,…Zo ondergaat Vilvoorde ‘as we speak’ een heuse transformatie.

Als projectontwikkelaar met een hart voor stadskernontwikkeling dragen wij met project Kantkwartier bij aan de opwaardering van deze mooie stad. Wat ooit een leegstaande fabriek was, wordt nu een plek waar het prachtig wonen en leven is. Een plek die jouw nieuwe thuis kan worden.

Vertel me meer over dit project!

Andere projecten